#FUTBOLCAT 24/7
24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

Martinenc i Peralada, campions
26-05-2014 01:40 per Sergi Vargas Etiquetes: Noticia, Primera Catalana, #1cat, J.33, Peralada, Martinenc
Imagen no disponible
 
 

PRIMERA CATALANA GRUP 1 (JORNADA 33)

 

Diumenge 12h | GRANOLLERS 1-FARNERS 4

Diumenge 12h | SAN CRISTÓBAL 1-VIC 1

Diumenge 12h | MOLLET 0-MONTCADA 1

Diumenge 12h | CANYELLES 2-LA JONQUERA 2

Diumenge 12h | SABADELL B 5-UNIFICACIÓ LLEFIÀ 1

Diumenge 12h | JÚPITER 2-VILASSAR DE DALT 2

Diumenge 16h | LLORET 1-AVIÀ 1

Diumenge 17h | PERALADA 2-GIRONA B 1

Diumenge 17h | GUÍXOLS 3-BANYOLES 0

 

 

Espectacular. La festa viscuda a Peralada amb l'ascens del seu equip de futbol a Tercera Divisió serà recordada durant molt temps, com l'excel·lent temporada que ha portat als de Nacho Castro a consumar un ascens impensable al començament de la lliga.

 

 

Els peraladencs han posat la cirereta del pastís amb una victòria trascendental i definitiva contra el Girona B, en el duel que ha servit per materialitzar el somni del Peralada, pujar a Tercera Divisió. 

 

Només valia la victòria, però els altempordanesos no han fallat els seus seguidors i han remuntat el partit per sentenciar la lliga i estalviar més patiments per a la propera i última jornada. El Peralada ha sortit al partit decidir a anar per la via ràpida i ha gaudit de seguida de les primeres ocasions de gol. Jordi Cruz, Pol Compte i Aleix Feixas han tingut participació en els atacs dels locals però no han pogut superar la porteria defensada per Quintanas, amb força feina durant els primers instants del partit. 

 

 

Imatges de les celebracions del CF Peralada // Sergi Vargas

 

 

El Girona B ha sabut frenar l'empenta dels locals, extramotivats per encarar la victòria, i després d'un ensurt sobre la porteria de Toni Montero  han aconseguit avançar-se i deixar glaçat un Municipal ple de gom a gom per viure l'ascens del seu equip. Un xut de Gumbau era tocat per Aumatell, que descol·locava el porter Montero i aconseguia trencar l'empat.

 

L'alegria, però, ha durat ben poc per als de Robert Vila. Una bona jugada combinativa dels locals ha permès Aleix Feixas encarar Quintanas, dribar-lo i marcar a porteria buida un gol que ha fet respirar els seguidors peraladencs.

 

Amb l'empat a un gol s'arribava al descans i amb l'obligació per als locals de tornar a marcar si volien assolir l'ascens. I el segon temps ha començat amb millors sensacions per als de casa. En pocs minuts, el tècnic local ha decidit fer alguns canvis i de seguida ha arribat el segon gol, tot just quan el filial gironí es quedava amb 10 jugadors per una expulsió molt discutida d'Eloi. En la jugada següent, Tidian ha trencat l'empat amb un golàs d'un gran xut. La bogeria es desfermava al camp del Peralada amb un resultat que deixava el conjunt altempordanès a Tercera Divisió.

 

I malgrat que quedava encara 30' per al final, el CF Peralada no ha patit en excès per mantenir el seu avantatge i, fins i tot, ha desaprofitat un parell d'accions clares per sentenciar definitivament el duel. Els gironins han buscat aigualir la festa dels locals però no han trobat cap jugada clara per superar el porter del Peralada Toni Montero.

 

Amb el xiulet final, la festa ha esclatat al Municipal de Peralada. Petita invasió de camp i la celebració dels jugadors del CF Peralada que, hores després, continuava a les instal·lacions esportives peraladenques, amb moltes ganes de cantar i festejar aquest retorn, set any després, a la Tercera Divisió.

 

 

 

"És un premi increïble, una cosa molt bonica per a un poble tan petit com és Peralada", deia el tècnic del campió de lliga Nacho Castro. "Hem fet una temporada espectaculars, uns registres impressionants i fins a la penúltima jornada no ens han servit per ser campions".

 

L'entrenador dels peraladencs apuntava la clau de l'èxit del seu equip: "el grup humà ha estat impressionant des del principi. Hem superat dos filials que estaven fets per pujar amb molta modèstia i molt treball. Hem de gaudir d'aquest moment, perquè ens hem de donar compte del que hem aconseguit".

 

"Ara toca prendre decisions que no seran tan agradables, com haver de fer i composar la propera plantilla. M'agradaria que tothom es quedés però s'hauran de fer altes i baixes, està clar", afegia Nacho Castro. "Volem gaudir d'això perquè la temporada ha estat brillant".

 

 

 

CAP DESCENS MÉS

 

Amb l'ascens del Peralada i la conseqüent classificac automàtica del Sabadell B per a la promoció d'ascens, la tarda també ha deixat la salvació matemàtica del CE Vilassar de Dalt i La UE La Jonquera, a més de Lloret i Avià, que han empat tots quatre aquesta jornada, els dos últims en un duel directe al camp lloretenc i el Montcada, que ha guanyat a Mollet encara que fins i tot perdent s'hauria salvat.

 

 

VÍDEO IMATGES GOLCAT JÚPITER 2-VILASSAR DE DALT 2

 

 

 

 

VÍDEO BTV ESPORTS CANYELLES 2-LA JONQUERA 2

 

 

 

 

 

 

[CLASSIFICACIÓ ACTUAL A #1CAT1]

 


 

PRIMERA CATALANA GRUP 2 (JORNADA 33)

 

Dissabte 16:30h | TORREDEMBARRA 1-MARIANAO POBLET 1

Dissabte 17h | BALAGUER 0-EFAC ALMACELLES 2

Dissabte 18h | AMPOSTA 0-VILANOVA 0

Diumenge 11:45h | TORREFORTA 1-VISTA ALEGRE 0

Diumenge 12h | EL CATLLAR 1-ATLÈTIC ALPICAT 3

Diumenge 12h | TECNOFUTBOL 0-HORTA 1

Diumenge 12h | MARTINENC 1-VILADECANS 1

Diumenge 17h | IGUALADA 5-JESÚS I MARIA 0

Diumenge 18h | TÀRREGA 3-ANDORRA 1
 
 
 
 
 
19 anys després, el FC Martinenc pot tornar a dir, amb el cap ben alt, que és equip de Tercera Divisió. Els homes de Manel Moya han aconseguit el punt que necessitaven per ser campions, contra l'equip que els ha anat pressionant durant tota la temporada, el Viladecans.
 
 
Més d'un miler de persones han omplert el camp del Guinardó en una entrada que molts seguidors no havien viscut mai en la seva vida. El públic del Martinenc ha traslladat, sense parar, els seus ànims i la seva confiança cap als seus jugadors, que en cap moment han estat fora de l'ascens.
 
 
Amb molta tranquil·litat i controlant de forma brillant els nervis i l'ansietat, els jugadors del Martinenc han sortit a la gespa del Guinardó a mossegar i buscar la victòria per evitar sorpreses davant el Viladecans. Abans d'arribar a l'equador de la primera part, Elhadji ha aconseguit el primer gol del partit rematant de cap una centrada precisa de Pitu en una bona acció de combinació martinenca.
 
 
El gol no ha canviat la dinàmica del partit, molt igualat durant el primer temps. Els de Juan Camilo Vázquez, que havien de guanyar si volien tenir opcions a la darrera jornada de ser campions, han empatat al límit del descans per unes mans molt protestades de Sergio. Aaron no ha fallat des dels onze metres, tot i que Carulla ha estat a punt d'aturar la pena màxima.
 
 
A la represa, el Viladecans ha sortit a per totes i durant uns instants ha fet creure als seus seguidors que la remuntada era possible. En poc més d'un minut, els visitants han tingut dues accions clares, aturades per Carulla i la segona, a més, amb la contribució d'un travesser que s'ha posat del costat del Martinenc.
 
 
Els nervis han continuat fins al final del partit. Un gol del Viladecans deixava sense el premi de l'ascens al Martinenc i qualsevol jugada a l'àrea local era viscuda amb clar patiment dels aficionats del Martinenc, totalment entregats als seus jugadors.
 
 
 
 
 
Festa dels jugadors del FC Martinenc, ja de Tercera Divisió // Sergi Vargas
 
 
 
El temps d'afegit ha estat interminable. Barceló Prats sembalva no tenir ganes de marxar a la dutxa i ha allargat una segona part que no ha estat apte per a cardíacs. Els locals, però, no han patit en excès i han pogut sentenciar el duel en un parell d'ocasions, sobretot en una clara de Raúl Cortezón que no ha sabut definir davant Jaume Albert. 
 
 
I després de més de 6 minuts d'afegit, arribava el final del partit. El FC Martinenc tornava a Tercera Divisió després de 19 anys d'absència, i el camp s'omplia amb una invasió de camp, protagonitzada en gran part pels nens del futbol base del Martinenc, que han volgut celebrar amb els seus herois del primer equip aquest ascens històric. La festa i l'alegria viscuda demostraven que hi havia moltes ganes de tornar a jugar a Tercera. I compte, perquè els del Guinardó amenacen a donar guerra. Felicitats!
 
 
 
EL JESÚS I MARIA, PRIMER DESCENDIT
 
 
 
 
La derrota per 5 a 0 al camp del CF Igualada ha certificat el descens del Jesús i Maria a Segona Catalana. Els deltebrencs es queden sense opcions de salvar la categoria i baixen un any després d'assolir l'ascens com a campió de #2cat6.
 
 
En canvi, l'Atlètic Alpicat, amb 36 punts gràcies al triomf al camp del Catllar, continua viu fins a la darrera jornada de lliga, tot i que no depèn d'ell mateix i hauria de produir-se una combinació de resultat. Tot i això, el seu millor golaverage en cas d'empat particular amb Balaguer i Andorra, el salven del descens a falta d'una jornada. Joan Vendrell ha marcat per quarta setmana consecutiva, en aquesta ocasió només un gol però suficient per segellar la victòria al Baix Gaià. 
 
 
Amb els resultats donats aquesta jornada, el CF Vilanova i el CE El Catllar s'asseguren la permanència amb els 40 punts que sumen perquè la darrera jornada de lliga porta dos duels directes: CD Marianao-Amposta i Andorra-Balaguer. Amb tres equips que ja no poden arribar als 40 punts, Vista Alegre, At. Alpicat i Jesús i Maria, aquests enfrontaments garantitzen dos equips que ocuparan les places de descens, salvant a vilanovins i catllarencs.
 
 
 
 
VÍDEO BTV ESPORTS ASCENS MARTINENC
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VÍDEO BTV ESPORTS TECNOFUTBOL 0-HORTA 1
 
 
 
 
 
 



DESTACAT

Shortystrap: adi�s a la pubalgia 08-09-2014 22:00 per Gonzalo de Melo
MERCAT #2bg3 [2014-2015] 22-08-2014 15:30 per Albert Hern�ndez
MERCAT #2CAT GRUPS 4-6 [2014/2015] 10-07-2014 09:20 per Sergi Vargas
MERCAT #2CAT GRUPS 1-3 [2014/2015] 10-07-2014 09:10 per Sergi Vargas
MERCAT #1CAT [2014/2015] 10-07-2014 09:00 per Sergi Vargas






GolCat © copyright 2014  
Desenvolupat per QuintaLinea