#FUTBOLCAT 24/7
24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

QUI SOM

Som dos promotors (Adolfo Merino i Gonzalo de Melo), amants de tot el que envolta el futbol català i que creiem fermament en una nova manera de donar-li al futbol més modest l’espai comunicatiu que es mereix. No tenim cap mena de lligam mediàtic, i apostem per un model de difusió del futbol català allunyat del paper; les xarxes socials (Facebook i Twitter), una web 2.0 que compta amb els millors especialistes del futbol català i un espai comú on llegir la millor informació del futbol que tenim al costat de casa.Els nostres redactors:


Roger Sánchez:

Periodista i comunicador audiovisual barceloní. M'encanten els esports, i tinc la sort de treballar cobrint-los per a l'Esports en Xarxa de la XTVL, i m'apassiona el futbol català. Aquesta passió em va dur a crear tercera.cat i a unir-me a GolCat. Intentant sumar per fer gran el futbol més proper.


Sergi Vargas:

És llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquests últims 10 anys ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació del futbol català, ràdio i premsa. És autor del blog: El món del #futbolcat


Lluís Ribera:

Periodista esportiu (Figueres, 1986) dedicat al futbol empordanès, per proximitat geogràfica, des del 2002 en premsa. Llicenciat a Blanquerna, iniciat al periòdic Hora Nova, pràctiques a MD i, actualment, redactor de la secció d'Esports del Setmanari de l'Alt Empordà i @emporda_info. Impulsor dels premis "Amos de l'Àrea", que distingeix els màxims golejadors i els porters menys golejats del futbol territorial altempordanès.


Gerard Amigó:

Estudiant de Periodisme a la UVic. Apassionat dels esports en general, amant del #futbolcat. Co-director de la primera ràdio online esportiva en català des del marc d'aquest mateix any. Anteriorment, a les ràdio digitals Portal Stadium i Radio Ged. Actualment també sóc autor del Lleida Esportiu al diari esportiu digital Vavel.


Oriol Boix:

Periodista esportiu (Les Planes d'Hostoles, 1989), Llicenciat en Periodisme per la Universitat de Vic. Amant de la ràdio i de l'esport, especialment del nostre #futbolcat. He passat per Ràdio Olot, Cadena Ser Girona i actualment estic col·laborant amb la Xarxa Ràdio i Ràdio Les Planes, sempre lligat a la temàtica esportiva. Segueixo la Unió Esportiva Olot a #3div5 i això m'ha portat a GolCat, el portal de referència del futbol de casa nostra. Un repte il·lusionant en el qual espero estar a l'alçada.


Adrià Garcia:

Llicenciat en Periodisme per la Universitat de Vic. Un fanàtic dels esports i, concretament, del futbol. Aquest últim any he tingut l'oportunitat de col·laborar a Rac1. La il·lusió i les ganes per difondre el futbol català m'han conduït a incorporar-me a GolCat


Anna Julvé:

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Gaudeixo amb els esports, sobretot el futbol i en especial el #futbolcat. Des del 2007 col·laboro a la secció d’esports de “El 9 Nou”, i també cobreixo els partits del CE Abadessenc per Mundo Deportivo, El 9 Esportiu i Diari de Girona. Trencant tòpics al món del futbol.


Alexis Crosas:

Periodista osonenc (Rupit, 1987) apassionat per la seva feina i amant del futbol català i internacional. Després de tenir el plaer de treballar en les redaccions del Diari Ara i del Mundo Deportivo, actualment col·labora amb el portal GolCat difonent històries sobre el nostre futbol.GolCat © copyright 2017  
Desenvolupat per QuintaLinea