#FUTBOLCAT 24/7
24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

Tres somriures i un final molt cruel a Santander
25-05-2014 22:15 per Oriol Boix Etiquetes: #2bg3, Llagostera, Hospi, Lleida Esportiu, N�stic de Tarragona
Imagen no disponible

Èxtasi riberenc després del gol decisiu de Pirulo. // Foto: Álex Gallardo

 

 

PLAY-OFF D'ASCENS A SEGONA A

 

- RONDA DE CAMPIONS

 

Racing 1-0 Llagostera

 

- TORNADA DE LA PRIMERA ELIMINATÒRIA

 

Racing de Ferrol 0-0 Nàstic

Lleida Esportiu 2-1 Toledo

L'Hospitalet 2-1 Cádiz

 

 

 

RACING DE FERROL 0-0 NÀSTIC 

 

El Nàstic estarà dilluns pendent de conèixer el proper rival a la promoció d'ascens a Segona Divisió després d'aconseguir el passi gràcies a l'empat a zero dels tarragonins al camp del Racing de Ferrol. Els jugadors entrenats per Vicente Moreno han fet gala de les millors virtuts que ha portat un equip mort anímicament i esportivament al mes de febrer a lluitar per un ascens de categoria. L'avantatge de 2-0 aconseguit al Nou Estadi ha estat ben present sobre el terreny de joc d'A Malata. Els grana eren conscients que el rellotge jugava a favor seu i han actuat amb molta fredor sobre el camp malgrat les etzibades inicials dels ferrolans.

 

Les arribades dels de José Manuel Aira als primers minuts no s'han repetit fins als darrers 10 minuts de la primera meitat, moment on Manolo Reina ha evitat el gol del Racing després de treure amb la punta dels dits una centrada destinació a Vela sol al segon pal. Minuts abans d'aquest ensurt per ocasió local, els nastiquers han patit un ensurt per errada en defensa. Xisco Campos ha perdut el marcatge amb un Vela que, entrant dins de l'àrea, ha caigut en un freg a freg amb el capità balear. Malgrat les protestes locals, el col·legiat Pablo Fernández no ha dubtat i ha deixat seguir el joc.

 

Al segon període s'ha repetit el guió, però en diferents períodes de temps. El Nàstic, segur en defensa, intentava mantenir la possessió de la pilota per desgastar un Racing que, per culpa de la intensitat del partit, ha acabat fos físicament. Tot i així, ha fet patir mínimament els tarragonins, sobretot amb una rematada de Rubén des de la frontal al minut 56 que la defensa grana ha hagut de rebutjar amb molts problemes. El pas dels minuts suposava pel Racing anar-se dessagnant: el cansament físic provocava les primeres rampes i lesions dels locals, també obligava els d'Aira a arriscar-se i desgastar-se encara més. El Nàstic, per la seva banda, tampoc ha volgut rematar un molt digne rival que ha realitzat una magnífica temporada quan fa 12 mesos jugava a Tercera Divisió.

 

*El rival del Nàstic a la segona eliminatòria serà el conjunt basc del Sestao.

 

Informa: EsportsDelCamp.cat (@EsportsDelCamp)

 

Nàstic12

Els jugadors agraïnt el suport incondicional dels seguidors. // Foto: Nàstic (Flickr)

 

 

LLEIDA ESPORTIU 2-1 TOLEDO 

 

La Hoya Lorca o Leganés serà el rival del Lleida Esportiu en la segona eliminatòria d'ascens a Segona A, en el sorteig que es farà demà a la tarda a Madrid. El que és segur és que el Lleida jugarà el partit d'anada al Camp d'Esports el cap de setmana que ve. L'equip lleidatà va guanyar-se el dret a jugar aquesta segona ronda després d'eliminar ahir el Toledo per 2-1. A l'anada el resultat va ser 1-1. Els de Toni Seligrat van haver de remuntar el 0-1 amb què els visitants van arribar a la mitja part, gràcies a un gol de Rufino en el minut 43. El jugador del Toledo va aprofitar una pèrdua de pilota de Beñat i va resoldre molt bé davant Pau Torres. La primera part va ser igualada i molt travada, amb dos equips amb més por que recursos, tot i que el Toledo va ser l'equip que va tenir més estona la pilota. A tots dos equips els va costar molt arribar a la porteria contrària.

 

La segona meitat va començar amb un ensurt per al Lleida: Colinas rematava fora una bona passada de Morales. L'entrada de Chupe per Dídac va donar més mobilitat i profunditat als de la Terra Ferma, que van capgirar el marcador en quatre minuts: el primer gol el va anotar Raúl Fuster en el minut 57 amb un lliure directe des de la frontal magníficament executat i el segon, el va marcar Pere Milla, en el minut 61, en rematar dins l'àrea. A partir d'aleshores, el Lleida es va dedicar a controlar el partit davant un Toledo que es va quedar amb 10 homes al minut 83 per l'expulsió del lateral Tete, que va veure la segona groga. Cal destacar que van seguir el partit al Camp d'Esports un total de 12.600 espectadors, entrada que iguala el rècord de Primera contra el Deportiva de la Corunya (93-94)

 

Informa: Dani Badia (@danicatradio

 

 

L'HOSPITALET 2-1 CÁDIZ

 

Remuntada de pit i collons. Bogeria matinal a L’Hospitalet. L’equip de Kiko Ramírez s’ha classificat per la segona eliminatòria del play off d’ascens a la Liga Adelante amb una remuntada meteòrica en set minuts. El Cádiz havia marcat a falta d’un quart d’hora pel final i dels riberencs necessitaven dos gols per donar la volta al marcador. Moyano (86’) i Pirulo (90+3’) han provocat el deliri del Municipal de L’Hospitalet i una invasió de camp amb el xiulet final. Tot i la victòria in extremis, els catalans no han jugat un bon partit. Els nervis eren presents i s’han accentuat amb el pas dels minuts, amb un Cádiz còmode amb la pilota i defensivament insuperable. Després d’uns primers minuts de tempteig, Valentín ha estat el primer en provar sort amb un xut des de fora l’àrea massa centrat. Els gaditans es feien amb el domini del partit poc a poc, ofegant el mig del camp d’un Hospi que tenia poca continuïtat en el joc i que no trobava els seus puntes. En un córner, els andalusos han estat a punt d’avançar-se en una jugada plena de rebots, i abans del descans Airam ha tingut l’ocasió més clara amb una rematada de primeres alta davant la sortida desesperada de Craviotto. David Haro havia intentat una xilena que ha sortit fluixa i centrada pocs minuts abans, però el Cádiz havia avisat.

 

A la represa, l’Hospi s’ha empleat amb més intensitat. Salvador l’ha tinguda en un xut creuat que ha tret Aragoneses amb els peus, i Aridai ha disparat des de mitja distància sense trobar porteria. La millor, un u contra u de David Haro que Aragoneses ha resolt amb dues intervencions de molt mèrit (53’). El Cádiz ha reaccionat i s’ha crescut. Jorge Lopez ha xutat fora culminant un contracop (64’), i Juan Villar ha perforat la porteria local rematant de primeres una centrada des de l’esquerra (76’). El gol del Cádiz deixava l’Hospi en una situació límit, però els de Kiko Ramírez no han baixat els braços. Amb el partit obert, Airam ha perdonat els catalans amb un xut creuat que ha sortit desviat. Al minut 86, una falta penjada dins l’àrea ha deixat la pilota morta a l’àrea petita i Moyano ha posat el peu per empatar. L’afició riberenca ha rugit i ha tornat a creure en el seu equip. Al minut 93, Valentín ha posat l’esfèrica al cap d’Akinsola, que ha pentinat cap a l’interior de l’àrea i ha deixat sol Pirulo. Curiosament, la connexió final entre dos exjugadors del Cádiz ha sentenciat els andalusos. Pirulo ha controlat completament sol i ha afusellat la porteria visitant. L’afició riberenca ha envaït el terreny de joc amb el xiulet final, celebrant la classificació miraculosa de L’Hospitalet per la segona eliminatòria. En aquesta segona fase, els catalans s'enfrontaran al Leganès o a La Hoya Lorca, decisió que dictaminarà demà el sorteig de Las Rozas. 

 

Informa: Roger Graells (@rogergraells

 

Cadiz2Desil·lusió cadista després de la remuntada de l'Hospi. // Foto: Àlex Gallardo

 

 

RACING 1-0 LLAGOSTERA

 

El desenllaç més cruel. Una acció desafortunada i desgraciada de Marc Sellarès ha decantat el partit i la ronda de campions cap al costat del Racing de Santander, que ja és nou equip de Segona A. El Llagostera ha ofert un matx seriós i sense fissures defensives, tot i que li ha mancat més pólvora atacant. Els locals, empesos per un excitat Nuevo Sardinero, han dominat en els primers compassos amb aparicions remarcables de Koné. Amb el pas dels minuts, els gironins s'han espolsat els nervis del damunt i han començat a trenar transicions ofensives, contenint bé els impulsos dels càntabres. El Llagostera esperava un contraatac o una jugada a pilota parada, recursos dels quals ha gaudit en ben poques ocasions. Els de Paco Fernández han portat la inciativa del xoc en el primer temps, mentre els visitants, amb molt de respecte, jugaven a veure-les venir intentant donar la campanada.

 

A la segona part s'ha obert més l'enfrontament i han sorgit les oportunitats més perilloses, sobretot des del bàndol local. Moragón s'ha guanyat el jornal; primer desviant al travesser una rematada de Javi Soria i després, amb una doble aturada fantàstica a dos xuts a boca de canó de Koné, la referència ofensiva del Racing. Per part dels catalans, ho han provat Masó, Enric i Sellarès però els tirs han sortit molt desviats. A l'equador de la represa, el "Llagus" s'ha anat estirant, trobant-se més còmode i sense passar tantes angoixes al darrere. El públic del Sardinero, ansiós per assolir l'ascens, es començava a impacientar veient que no rutllaven les coses i que tota la pressió era per als seus jugadors.

 

Els de Carrillo i Alsina, molt concentrats i amb el mono de treball, han disposat de dos córners consecutius que han posat l'ai al cor a la parròquia de Santander. Però el destí deparava una fuetada letal i dolorosa per als llagosterencs. Just abans d'arribar al 90, concretament en el minut 88, el Racing ha penjat un córner i la pentinada de Marc Sellarès al primer pal ha entrat directament a la seva porteria davant la incredulitat general. Epíleg cruel, dur i colpidor per un bloc que ha competit de forma notable en un camp de Primera Divisió. L'igualadí no ha pogut contenir les llàgrimes quan l'àrbitre ha xiulat el final. Eufòria racinguista amb l'ascens, patacada anímica enorme per un Llagostera que tindrà dret a una repesca (dues eliminatòries més) per buscar de nou el salt a la divisió de plata. De fet, ja coneixen el seu proper rival, és el Real Avilés, equip entrenat per l'èx-tècnic del Girona, Josu Uribe. És el moment de passar pàgina, això no s'ha acabat. La tornaran a tenir. 

 

Seguiment vía @esport3 (web)

 




DESTACAT

MERCAT #2CAT GRUPS 4-6 [2014/2015] 01-07-2014 09:20 per Sergi Vargas
MERCAT #2CAT GRUPS 1-3 [2014/2015] 01-07-2014 09:10 per Sergi Vargas
MERCAT #1CAT [2014/2015] 01-07-2014 09:00 per Sergi Vargas
MERCAT #3div5 [2014-2015] 19-06-2014 16:00 per Llu�s Montaner
La guia #futbolcat a Twitter 15-05-2014 13:40 per Sergi Vargas, Roger S�nchez i Oriol Boix






GolCat © copyright 2014  
Desenvolupat per QuintaLinea