#FUTBOLCAT 24/7
24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

OPINIÓ

text Autocrítica
06-11-2012 11:25 per Gonzalo de Melo

 

No hi ha calers. La crisi ens està enfonsant. No tenim patrocinadors. Al camp no ve ningú, només interessa el Barça i el Madrid. El nivell a Tercera...Ha baixat en picat. Ja no hi ha diners, ja no es veuen els mateixos jugadors. És clar, menys qualitat al terreny de joc, menys gent a les grades.

 

Aquest que parla és el mateix directiu de club de Tercera que fixa les entrades a 15€ un partit de pretemporada; el mateix que no ha abaixat els preus de les entrades. Si, com diu ell, el nivell de la categoria ha baixat, per què no baixa els preus? Estàs oferint un espectacle que, suposadament, ha perdut part del seu valor. Aleshores, si és coherent, hauria de oferir les entrades més barates. Però no ho fa. Això sí, queixar-se no li costa gens. 

 

El futbol català té davant dels seus nassos una oportunitat única: amb un futbol professional que només fa que agafar els diners de les televisions i deixar de banda a l’aficionat fidel, el futbol territorial català hauria de repescar al soci desencantat amb el futbol de Primera i Segona divisió estatal, aquell que li ha donat l’esquena.

 

Però com? En primer lloc, adaptant les estructures del club al segle XXI. No es pot gestionar un club amb una estructura pròpia del segle XX. No pots anar a una reunió amb un futur patrocinador demanant 2000€ (l’exemple és verídic). I ets un club de Tercera que no actualitza la seva pàgina web, que no té perfils oficials a Twitter i Facebook i que, en definitiva, segueix funcionant com ho feia fa 15 anys. No veus que tens un mercat potencial al que estàs deixant de banda?

 

Per això cal fer autocrítica. Tothom es queixa de l’afluència als estadis i camps de futbol de la geografia catalana. I vostè, president o directiu, què fa per revertir aquesta situació? Plorar per les cantonades i recórrer, com sempre, a la famosa crisi, que s’ho està carregant tot?

 

Doni facilitats. No fixi preus prohibitius. Inclogui el concepte de voluntarietat. Obri les portes, no les tanqui. Miri el calendari, faci el favor: llenci el del 1998 i posi el del 2012.

 

@gonzalodemelo

GolCat © copyright 2014  
Desenvolupat per QuintaLinea