24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

[V�DEO] El Sanes guanya i �s el nou l�der
16-10-2016 00:05 per Sergi Vargas Carrasco Etiquetes: Noticia, Tercera Catalana, #3cat, J7, FC Sant Esteve Sesrovires, CF Olesa
Imagen no disponible

Els sesrovirencs, líders de #3cat8 per la derrota del Vallirana // Sergi Vargas Carrasco

El FC Sant Esteve Sesrovires ha superat el CF Olesa per un resultat de 4 a 3 i se situa líder de la lliga després de la derrota del CF Vallirana a mans del Sant Vicenç dels Horts 2014. Els olesans, que han igualat dos cops un marcador advers, han pogut treure millor resultat de la visita a Sant Esteve Sesrovires.

La caixa de mistos del camp sesrovirenc ha estat escena d'un partit esbojarrat i farcit de gols, en especial durant la primera meitat. Els nois de David Estragués i José Lázaro han aconseguit dos gols que semblaven encarrilar la victòria local. Áxel Moya per dues ocasions ha marcat per als de casa, el segon gol des dels onze metres. El CF Olesa, però, ha reaccionat ràpidament i ha igualat el marcador en poc menys de 10 minuts,

Els sesrovirencs, que celebraven aquest dissabte la seva presentació oficial, han tornat a marcar abans del descans en un altre gol d'Áxel Moya, que ha estat el protagonista golejador de l'equip de Sant Esteve Sesrovires.

A la represa, els olesans han igualat novament el marcador amb un autèntic golàs des de la línia de migcamp, en una vaselina de Navarrete que ha superat el porter local Carlos, massa avançat respecte els tres pals. L'alegria visitant ha durat ben poc ja que Áxel ha tornat a marcar per al seu equip, establint el definitiu 4 a 3 després d'una genial jugada combinativa del Sant Esteve Sesrovires.

Malgrat els minuts restants de joc, el marcador no s'ha tornat a moure al Municipal sesrovirenc, on els nervis han anat creixent a mesura que passaven els minuts. Els visitants, molt empipats amb l'arbitratge, han acabat el partit sense poder llançar un córner perquè el col·legiat ha assenyalat el túnel de vestidors.

Els olesans perllonguen la seva mala dinàmica de resultats, amb tres derrotes consecutives, mentre que l'equip de Sant Esteve Sesrovires ha posat la cirereta al pastís en el dia de la seva Presentació oficial, proclamant-se el nou líder de #3cat8.

DESTACAT

Sabadellenca, Parets i Tossa, els invencibles 22-02-2017 09:15 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] El Sant Ignasi revifa la il�lusi� 19-02-2017 02:15 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] El miracle d'Osor 12-02-2017 01:30 per Sergi Vargas Carrasco
Camps @Gol_Cat 15-12-2016 10:00 per Sergi Vargas Carrasco
La guia #futbolcat a Twitter 01-10-2016 13:40 per Sergi Vargas