24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

[V�DEO] L'AE T�rmens ven� i conven�
10-10-2016 12:42 per Sergi Vargas Carrasco Etiquetes: Noticia, Tercera Catalana, #3cat, J6, CF Vilanova de la Barca, AE T�rmens, Mario Huguet, Josep Maria Freixes, David Marchal
Imagen no disponible

L'AE Térmens ha iniciat la lliga amb molta força // Sergi Vargas Carrasco

L'AE Térmens ha aconseguit una victòria contundent al camp del seu veí comarcal del CF Vilanova de la Barca i es manté intractable en un gran inici de lliga dels homes de Josep Maria Freixes.

Sis jornades sense perdre i a un sol punt del líder Ath. Almacelles. El Térmens ha sortit al camp de SanMartín amb l'objectiu de sentenciar el partit per la via ràpida i en pocs minuts ha plasmat el seu joc intens en dos gols aprofitant dues segones jugades. Robert Fortuny ha obert la llauna per al seu equip després de rematar un refús al pal del seu company Willy. Sense temps de reacció per als de Vilanova de la Barca, Garde ha ampliat la victòria del seu equip en un altre refús, en aquest cas provinent de la tanca local en el servei d'una falta.

Abans del descans, però, Pedro ha donat emoció al partit marcant el primer i únic gol del CF Vilanova de la Barca. Les esperances locals s'han esvaït ben ràpid quan als quatre minuts de la represa, Garde ha tornat a marcar aprofitant un servei de córner. Els homes de David Marchal han perdut pistonada i no han superat el cop dur d'encaixar el tercer gol de forma tan ràpida.

El marcador s'ha tancat per als visitants amb el definitiu quart gol, en un xut de falta molt ben executat per Àlex Farré i que ha comptat amb la col·laboració de Willy.

Segona derrota consecutiva del CF Vilanova de la Barca, després d'un primer mes de competició amb resultats molt satisfactoris. El Térmens, en canvi, no afluixa i torna a situar-se, una temporada més, a la part capdavantera de la lliga i amb ganes de seguir donant guerra fins a la darrera jornada.

DESTACAT

Sabadellenca, Parets i Tossa, els invencibles 22-02-2017 09:15 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] El Sant Ignasi revifa la il�lusi� 19-02-2017 02:15 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] El miracle d'Osor 12-02-2017 01:30 per Sergi Vargas Carrasco
Camps @Gol_Cat 15-12-2016 10:00 per Sergi Vargas Carrasco
La guia #futbolcat a Twitter 01-10-2016 13:40 per Sergi Vargas