24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

[V�DEO] Vict�ria de prestigi per a l'AE Alcoletge
10-10-2016 08:25 per Sergi Vargas Carrasco Etiquetes: Noticia, Tercera Catalana, #3cat, J6, AE Alcoletge, CF Soses, Celest� Prat, Joel Arbon�s, Josep Francesc Bieto, �ric Camacho
Imagen no disponible

El tercer gol alcoletgí, ha sentenciat el partit // Sergi Vargas Carrasco

L'AE Alcoletge de Joel Arbonés s'ha endut un dels duels de la jornada de #3cat13 a la comarca del Segrià guanyant el CF Soses per 3 a 1. Els alcoletgins superen el seu darrer rival a la classificació i se situen a quatre punts del líder Ath. Almacelles amb un partit menys.

Amb ganes de treure's el mal sabor de boca del punt sumat al camp del cuer Aitona, l'Alcoletge ha arrencat el partit amb bon peu aconseguint avançar-se en la primera arribada de gol. Èric Camacho ha marcat l'1 a 0 contra un Soses que ha tingut més ocasions de gol durant la primera meitat però no ha estat capaç d'aprofitar cap oportunitat per establir l'empat en el marcador.

En canvi, demostrant una màxima efectivitat, els locals han ampliat distàncies amb un gol de Pifarré. Tot i els intents dels homes de Josep Francesc Bieto, els sosencs han hagut de marxar al descans amb un 2 a 0 en contra.

A la represa, els visitants han retallat distàncies gràcies a un xut de Xavier Beneria. Pocs minuts més tard, els de Joel Arbonés es quedaven amb un home menys per l'expulsió de Camacho. El Soses no ha acabat d'aprofitar la seva superioritat numèrica i ha encaixat el tercer gol en una rematada de Soro.

Una victòria de prestigi per a un Alcoletge molt jove que no renuncia a res en la temporada del seu retorn a a Tercera Catalana.

DESTACAT

Camps @Gol_Cat 15-12-2016 10:00 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] El FC Andorra s'acosta al l�der 01-11-2016 23:00 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] La UE Porqueres marca el ritme 24-10-2016 09:12 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] La UE Caldes goleja a Vall-Llobera 24-10-2016 02:27 per Sergi Vargas Carrasco
La guia #futbolcat a Twitter 01-10-2016 13:40 per Sergi Vargas