24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

[V�DEO] El CE Roda segueix sense estrenar-se
26-09-2016 12:13 per Sergi Vargas Carrasco Etiquetes: Noticia, Segona Catalana, #2cat, J4, CE Roda de Ter, CE Sallent, Jordi Capellas, Jordi Florido, �lex Gonz�lez, Ramon Besora
Imagen no disponible

Àlex i Yuti, celebrant el tercer gol sallentí // Sergi Vargas Carrasco

Quarta derrota consecutiva del CE Roda de Ter en el seu retorn a la Segona Catalana; els osonencs de Jordi Florido no acaben de trobar el seu lloc en el primer mes de competició i han encaixat una nova desfeta, aquesta vegada al camp del CE Sallent.

Els rodencs, després de perdre els primers tres partits de la temporada, es proposava trencar l'estadística en un dels camps més complicats de la categoria, el sallentí, on l'equip de Jordi Capellas ha aconseguit convertir en un fortí i treure endavant la gran part dels seus enfrontaments.

La primera part, marcada per una certa igualtat, ha estat trencada per una acció d'estratègia. Un córner bagenc ha servit perquè Sansegundo posés en avantatge l'equip de Sallent a la mitja hora de joc.

A la represa, el CE Roda de Ter no ha reaccionat i amb un joc sense idees, ha estat incapaç de poder igualar el marcador. Els bagencs ho han aprofitat per acabar de sentenciar la victòria, en una segona meitat amb clar color sallentí. Albert Roca ha aprofitat un refús del porter Pol Casals per marcar el 2 a 0.

Al darrer quart d'hora de joc, Yuti ha estat el protagonista del seu equip marcant el tercer i quart gol del CE Sallent, en tots dos casos amb participació d'Àlex González. Els del Bages sumaven la segona victòria a casa i esperen trencar la dinàmica negativa com a visitant, fins ara amb dues derrotes en dos desplaçaments, en el proper partit al camp del San Lorenzo.

Quant al CE Roda de Ter, els homes de Jordi Florido tindran una nova oportunitat per sumar la primera victòria de la temporada 2016/17 en el partit del proper diumenge davant el CF Caldes al Municipal de Roda de Ter.

DESTACAT

Sabadellenca, Parets i Tossa, els invencibles 22-02-2017 09:15 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] El Sant Ignasi revifa la il�lusi� 19-02-2017 02:15 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] El miracle d'Osor 12-02-2017 01:30 per Sergi Vargas Carrasco
Camps @Gol_Cat 15-12-2016 10:00 per Sergi Vargas Carrasco
La guia #futbolcat a Twitter 01-10-2016 13:40 per Sergi Vargas