24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

[V�DEO] Perdonen els tres punts
25-09-2016 01:54 per Sergi Vargas Carrasco Etiquetes: Noticia, Segona Catalana, #2cat, J4, CE Abadessenc, FC L'Escala, Joel Regu�, Nil Coll, Joan Ure�a, Dani Juvany
Imagen no disponible

Èdgar ha marcat l'únic gol santjoaní // Sergi Vargas Carrasco

Les expectatives generades durant la setmana s'han complert aquest dissabte al Ripollès i CE Abadessenc i FC L'Escala han protagonitzat un duel vibrant, amb un ritme molt intens i un resultat final que no ha satisfet cap de les dues bandes.

El partit ha començat amb un FC L'Escala endolladíssim, realitzant cinc minuts inicials pletòrics, en els quals ha aconseguit avançar-se en el marcador. Una falta en terreny de joc de l'Abadessenc i servida a l'interior de l'àrea ha estat rematada per Alabert, llançant-se en planxa per colpejar la pilota amb el cap.

Els ripollesos, tot i encaixar el gol, han sabut reaccionar i després d'un fluix començament, s'han anat fent els amos del partit, generant diverses ocasions per marcar l'empat. El porter del FC L'Escala Joan ureña s'ha erigit en l'autèntic protagonista escalenc a la primera part, salvant tres gols dels locals en diferents intervencions meritòries. Abans de la mitja part, però, el porter visitant no ha pogut evitar rebre el gol de l'empat en un xut ajustat d'Èdgar. El gol feia justícia a la proposta santjoanina i deixava el duel equilibrat per a una segona part vibrant.

A la represa, els ripollesos han seguit a la càrrega tot i que no han estat capaços d'aprofitar cap de les oportunitats a l'àrea visitant. Als últims vint minuts, el partit s'ha obert una mica més i el gol ha pogut arribar a les dues porteries. Pol Compte ha enviat una pilota al pal santjoaní, mentre que els del Ripollès han seguit sense encert de cara a gol, amb una última jugada claríssima per marcar en temps afegit i que ha deixat un mal sabor de boca als seguidors del CE Abadessenc.

Les taules, inamovibles, han seguit fins al xiulet final. Un gol per a cada equip i segon empat consecutiu del CE Abadessenc, encara amb un partit pendent contra el FC Palafrugell. Els escalencs, que visitaven Sant Joan de Les Abadesses amb ganes de victòria després de perdre a casa contra el Bosc de Tosca, s'havien de conformar amb un punt en un dels camps més complicats de la categoria.

DESTACAT

Sabadellenca, Parets i Tossa, els invencibles 22-02-2017 09:15 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] El Sant Ignasi revifa la il�lusi� 19-02-2017 02:15 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] El miracle d'Osor 12-02-2017 01:30 per Sergi Vargas Carrasco
Camps @Gol_Cat 15-12-2016 10:00 per Sergi Vargas Carrasco
La guia #futbolcat a Twitter 01-10-2016 13:40 per Sergi Vargas