#FUTBOLCAT 24/7
24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

[VÍDEO] Un dilluns de reaccions
30-05-2016 23:56 per Sergi Vargas Carrasco Etiquetes: Noticia, Promoció, Copa Catalunya, CP San Cristóbal, Jaume Galobart, CD Tortosa, Arturo Llorca, CE Llavaneres, Rafa Izquierdo

Imatge de la sala de reunions de la FCF // Sergi Vargas Carrasco

 

 

Aquest dilluns, tal i com hem anat explicant a Golcat.com, s'han celebrat els sorteigs de la Tercera Eliminatòria de la Copa Catalunya i també de les diferents promocions d'ascens al futbol territorial.

 

 

 

Després del sorteig, aquest mitjà ha pogut parlar amb alguns dels representats dels equips implicats en les diferents competicions. Respecte a la Copa Catalunya Amateur, el CP San Cristóbal, nou equip de Primera Catalana, ha estat aparellat amb el CE Berga, campió del grup 7 de Tercera Catalana. El nou Director Esportiu dels egarencs, Jaume Galobart, valora l'enfrontament amb el conjunt del Berguedà i també afirma que el club vallesà intentarà tancar l'acord de renovació del seu tècnic Quique Castro.

 

En l'ascens a Segona Catalana de Barcelona, el CE Llavaneres ha conegut el seu rival en la lluita per pujar de categoria: la UD Catalana. El seu President Rafa Izquierdo admet el desconeixement respecte el rival del sorteig, però confia en poder assolir l'ascens en una eliminatòria que arrenca aquest dissabte al camp de Sant Andreu de Llavaneres.

 

Per últim, el President del CD Tortosa Arturo Llorca adverteix de la dificultat del seu rival en el sorteig, la FP Hermes, tot i que espera que l'equip tortosí assoleixi el somiat retorn a la Primera Catalana, guanyant una eliminatòria d'ascens que els ebrencs tancaran davant la seva afició. A més, el màxim dirigent del Tortosa recrimina les acusacions que els darrers dies s'han vessat en contra del 1r equip per una pressumpta manipulació del partit jugat contra el CF Gandesa.

 

 

 

 

 

 
DESTACAT

[VÍDEO] CE Llorençà, la força d'un poble 18-04-2016 08:52 per Sergi Vargas Carrasco
[VÍDEO] El CP Sarria B, campió per la porta gran 17-04-2016 03:02 per Sergi Vargas Carrasco
Shortystrap: nova temporada al #futbolcat 11-01-2016 09:00 per Gonzalo de Melo
Camps @Gol_Cat 23-12-2015 10:00 per Sergi Vargas Carrasco
La guia #futbolcat a Twitter 15-08-2015 13:40 per Sergi Vargas


GolCat © copyright 2016  
Desenvolupat per QuintaLinea