24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

[V�DEO] La UE Caldes goleja a Vall-Llobera
24-10-2016 02:27 per Sergi Vargas Carrasco Etiquetes: Noticia, Tercera Catalana, #3cat, J8, UE Caldes, CD Malgrat, Pere Oliveres, Ra�l Arjona, Jordi Codina, Josep Maria Viv�

Maneta de la UE Caldes en el marcador manual // Sergi Vargas Carrasco

La UE Caldes perllonga la seva inèrcia positiva i ja encadena set victòries consecutives a #3cat16. Els homes de Jordi Codina, que van debutar en la lliga amb una derrota contra el Tossa, actual segon classificat, han superat el CD Malgrat amb un marcador un pèl enganyós, una maneta que manté l'equip caldenc al capdavant del grup.

El partit ha començat amb un gol molt matiner dels selvatans. Només s'havien disputat dos minuts de joc quan Nil Rafel ha aconseguit el primer gol de la UE Caldes. Els malgratencs s'han vist sorpresos per aquest resultat negatiu però han intentat mantenir el cap dins el partit però no han trobat espais davant un rival molt ben ordenat defensivament.

Els de Caldes de Malavella han tingut ocasions molt clares per ampliar el seu avantatge, amb un destacat Nil, protagonista en la major part de les jugades atacants del seu equip. Els maresmencs marxaven al descans amb una derrota mínima, tot i haver pogut encaixat un resultat més advers.

A la represa, els aficionats congregats a Vall-Llobera han pogut respirar a partir del minut 68, quan Nil ha ampliat el triomf del Caldes amb el seu segon gol.  No seria, però, l'últim, ja que al minut 82 tornaria a veure porteria establint el tercer gol caldenc, completant per tant un somiat hattrick.

Amb el CD Malgrat totalment entregat, els de La Selva han tancat el marcador amb dos gols més. El primer, servint ràpidament una cessió a l'àrea maresmenca. Butra ha deixat la pilota a peus de Mancheño, qui ha pogut marcar a plaer el quart gol del Caldes. En temps afegit, Cape ha tancat el triomf del seu equip amb el definitiu 5 a 0.

Els del Maresme encaixaven la tercera derrota consecutiva i no podien frenar un Caldes que marxa amb fort ritme al capdavant de la taula, només perseguit de ben a prop pels altres dos equips invictes del grup, UE Tossa i Vilartagues.

DESTACAT

[V�DEO] El FC Andorra s'acosta al l�der 01-11-2016 23:00 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] La UE Porqueres marca el ritme 24-10-2016 09:12 per Sergi Vargas Carrasco
[V�DEO] La UE Caldes goleja a Vall-Llobera 24-10-2016 02:27 per Sergi Vargas Carrasco
La guia #futbolcat a Twitter 01-10-2016 13:40 per Sergi Vargas
Camps @Gol_Cat 01-10-2016 10:00 per Sergi Vargas Carrasco